Huvila ja hinnasto

Sinisen tien Helmi on noin 150 m² suuruinen jyhkeä Kontio -tuotteen hirsitalo. Ensimmäinen viikko-osakehuvila on valmistunut 2012. Osta omaksi kokonaan, viikko-osakkeena tai vuokraa käyttöösi.

Toimiva palvelukonsepti

Sinisen tien Helmi muodostaa yhdessä Piispalan sekä Kannonkosken kunnan palvelujen kanssa toimivan ja valmiin palvelukonseptin alueella. Lisäksi kaikki yksityiset alueen ohjelmapalveluyrittäjät antavat toiminnallle oman panoksensa.

Korkeatasoisuus

Sinisen tien Helmen huvilaan mahtuu majoittumaan myös isompi seurue sillä käytössä on neljän erillisen makuuhuoneen lisäksi runsaasti muitakin tiloja. Huvila soveltuu myös liikuntarajoitteisille henkilöille. Huvila on 1 ½ kerroksinen ja se on kalustettu sekä varustettu kahdeksan henkilön asumiseen ja lomailuun. Huvilan huoneistoala on yhteensä n. 150 m².

Erinomainen energiatehokkuus

Huvila on rakennettu tiiviistä lamellihirrestä ja sen varustelutaso on korkeatasoinen sekä ympäristöarvot huomioon ottava. Rakennuksen energiatehokkuus energiatodistuksessa määritelläänenergiatehokkuusluvulla joka sisältää rakennuksen tarvitseman vuotuisen lämmitys-, laite-, sähkö- ja jäähdytysenergiamäärän. Sinisen tien Helmen huvilan energiatehokkuusluku (ET-luku, kWh/brm²/vuosi) on 153 kWh/brm²/vuosi. Luku tarkoittaa vähän kuluttavaa energiatehokkuusluokkaa B (esim. A = 0 – 150, B = 151 – 170, C = 171 – 190 jne.).

Sijoitus yhteiskuntavastuuseen

Ostamalla Sinisen tien Helmestä, osallistut myös osaltasi nuorisotoiminnan tukemiseen, sillä liiketoiminnasta saatu tuotto menee Piispalan alueen toiminnan vahvistamiseen ja kehittämiseen. Piispalan järjestämän toiminnan keskeisiä tavoitteita ovat toisten huomioiminen, terveellisten elämäntapojen noudattaminen, ympäristövastuullisuus, yhteistyötaitojen parantaminen ja itsensä kehittäminen. Tavoitteena on tarjota asiakkaille hetkiä, jotka ohjaavat yksilöllisen terveen itsetunnon ja elämänhallinnan sekä suvaitsevaisen yhteisöllisyyden kasvua. Lapsille ja nuorille suunnattujen palveluiden lisäksi "kasvun paikka" -ajatus palvelee myös aikuisryhmiä ja perheitä. Piispala tarjoaa luovuutta kokouksiin, työssä jaksamiseen ja uuden oppimiseen sekä hyviä hetkiä perheiden yhteiseen lomailuun