Kiinteistö Oy Sinisen tien Helmi

Kiinteistö Oy Sinisen tie Helmi on Öijänniemen Loma Oy:n omistama kiinteistöyhtiö, joka hallinnoi alueelle rakennettavaa viikkolomaosakekylää. Ensimmäinen huvila on valmistunut vuonna 2012.

Kivijärven rantamaisemassa luonnon äärellä

Alueen tasokkaat huvilat rakennetaan luonnonkauniille alueelle Kivijärven rantamaisemaan. Kivijärvi on erämaajärvi, jolle on pituutta  55 km ja leveyttä 10 km. Järvessä on rantaviivaa  420 km. Kivijärven levein kohta – Lintuselkä – avautuu lomakylän suuntaan.

Öijänniemen kaavoitettu lomakyläalue sijaitsee  ranta-alueen komealla harjanteella, jota koristavat korkeat männyt ja alueen reunalla olevat majesteettiset kiviröykkiöt. Alueella voi kokea historian havinaa, sillä jääkautisten lohkareiden lisäksi alueella on muinaisia peuranpyyntikuoppia sekä jääkauden Ancylusjärven aikainen muinaisranta. Metsä on kaunista varpukasvien koristamaa kangasmetsää.

Alueen konaispinta-ala on 4,66 ha ja siihen on kaavoitettu  yhteensä 26 huvilatonttia  – ei siis mikään suuri lomailualue. Tontit ovat suuruudeltaan 1061–5300 m², pääosin yli 1500 m². Koko Öijänniemen alue on 24 h:n suuruinen ja osa siitä kuuluu Natura-alueeseen. Alueen reunalla on myös yksi Kivijärven kauneimmista hiekkarannoista. Lähiympäristö on pyritty säilyttämään mahdollisimman luonnonmukaisena. Pohjoisen Keski-Suomen karun kaunis luonto lumoaa ja kutsuu sinut lähempään tuttavuuteen jo huvilan kuistilta.

Ylellisyyttä koko perheelle

Suomalaisten perheiden lomanviettotavat ovat tutkimusten mukaan muuttuneet vuosien varrella. Usein vähän käytetty vapaa-ajan asunto vaihdetaan paremmin sopivaan lomaviikkojen viikko-osakkeisiin. Yleisesti arvioiden viikko-osakkeen omistamisessa on paljon etuja esim. perinteisen kesämökin omistamiseen verrattuna:

  • viikko-osake on useista omistajista johtuen ympäristövastuullinen valinta; vähemmän vapaa-ajan asuntoja ja ympäristön kuormitusta
  • huvila on aina valmiina saapuessasi lomalle
  • kiinteistöyhtiö huolehtii luotettavasti kaikki piha-alueiden ja huviloiden kunnossapidon tehtävät
  • kiinteistön tontinvuokra-, rakentamis-, huolto- ja hoitokustannukset jakautuvat kaikkien osakkaiden kesken
  • lomakylästä kasvaa samanhenkisten ihmisten tuttu ja turvallinen yhteisö

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi!

Sinisen tien Helmi tarjoaa lomailuun jokaiselle jotakin – tulette sitten isommalla tai pienemmällä ryhmällä.