Hyvinvointia rakentamassa

Yrityksille ja Yhteisöille

Sinisen tien Helmen lomaosakkeet ovat oiva keino tarjota yrityksen henkilökunnalle tai yhdistyksen/liiton jäsenille hyvinvointia. Ostamalla useamman osakkeen pakettina hyötyy edusta useampi jäsen. Sinisen tien Helmen osakkeita hallinoiva Öijäniemen Loma Oy hoitaa tarvittaessa omistajan puolesta kaikki lomaosakkeisiin liittyvät järjestelyt, kuten varaukset ja laskutukset. Näin kaikki ylimääräinen hallinointi poistuu ja omistaminen on helppoa. 

Sinisen tien Helmen lomaosakkeet  tarjoaa mahdollisuuden myös työntekijöiden ja jäsenten palkitsemiseen, koulutukseen sekä asiakastilausuuksien järjestämiseen. Lomahuvilat sopivat hyvin kahdeksan henkilön mukavaan majoittumiseen ja tilaa jää vielä yhteiseen työskentelyynkin. Huvilat on varustettu nopealla kuituverkkoyhteydellä, joka otetaan käyttöön pian. Sinisen tien Helmen läheisyydessä on myös kaikki Piispalan palvelut käytettävissä.

Sinisen tien Helmi - Pala Piispalaa

Piispalan tavoitteena on tarjota asiakkaille hetkiä, jotka ohjaavat yksilöllisen terveen itsetunnon ja elämänhallinnan sekä suvaitsevaisen yhteisöllisyyden kasvua. Lapsille ja nuorille suunnattujen palveluiden lisäksi "kasvun paikka" -ajatus palvelee myös aikuisryhmiä. Piispala tarjoaa luovuutta kokouksiin, työssä jakamiseen ja uuden oppimiseen sekä hyviä hetkiä yhteiseen oleiluun.

Anna aikaa hyville päätöksille - pääse pintaa syvemmälle!

Piispalan luonnonläheinen ympäristö ja monipuoliset tilat luovat puitteet tavoitteellisen ja hyvätunnelmaisen kokouksen ja koulutus-, virkistys- tai hyvinvointipäivän järjestämiseen. Piispala virittää ryhmäsi tehokkaaseen ja antoisaan työskentelyyn. Kokouksen välillä on hyvä irrottaa ajatukset hetkeksi työstä ja kokeilla ohjelmapalvelutarjontaa. Piispalassa keskitytään paitsi liikunnan avulla tapahtuvaan fyysisen ja henkisen kunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen, myös kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin tukemiseen, arjessa jaksamiseen ja koko työyhteisön kehittämiseen. Tapahtumat suunnitellaan tilaajan kanssa yhteistyössä ja toteutetaan Piispalan ammattitaitoisten kouluttajien ja ohjaajien vetäminä.

Vaihtoehtoja riittää! Ota yhteyttä niin rakennetaan juuri Teille sopiva ratkaisu!